ΝΕΟ ΦΥΤΟΧΩΜΑ BIOFLORA

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ένα ακόμη προϊόν της BIOSOLIDS είναι πλέον διαθέσιμο στην αγορά, το νέο φυτόχωμα bioflora έρχεται για να καλύψει τις ανάγκες της φύτευσης.

Η εταιρεία Biosolids S.A. σε συνεχή επαφή με την αγορά και τις ανάγκες των πελατών της κυκλοφορεί ένα ακόμη νέο προϊόν το BIOFLORA, ιδανικό  φυσικό χώμα εμπλουτισμένο με όλα τα θρεπτικά συστατικά του Βiosolids Compost χωρίς χημικά, είναι ιδανικό για φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου που έρχεται να προστεθεί στην υπάρχουσα γκάμα της Biosolids που περιέχει τα biosolids compost,  biosolids compost bio, Οrganic Grow και ΕΥΦΟΡΗ ΓΗ.

Το υψηλής ποιότητας φυτόχωμα BIOFLORA είναι πλούσιο σε ιχνοστοιχεία(σίδηρο, ψευδάργυρο) μακροθρεπτικά  στοιχεία(άζωτο, φώσφορο, κάλιο N P K ) και οργανική ουσία  και διατίθεται σε συσκευασίες των 12lt και 20lt.

Αποτελεί ιδανικό υπόστρωμα για τη μεταφύτευση καλλωπιστικών, λαχανικών και άλλων φυτών. Είναι κατάλληλο για την αναζωογώνηση και τον εμπλουτισμό του εδάφους, δημιουργεί εύρωστα και δυνατά φυτά, εξισορροπεί τη θρεπτική ισορροπία του φυτού στο βέλτιστο βαθμό.

Πρόκειται για ένα φυσικό προϊόν αερόβιας αποσύνθεσης οργανικών υλικών, χωρίς προσθήκη χημικών, σύμφωνα με την πολιτική, που ακολουθεί η Biosolids για την αειφόρο ανάπτυξη.

Αυτή τη φορά, στόχος της Biοsolids, η δημιουργία ενός φυτοχώματος, που θα διαθέτει όλα τα θρεπτικά συστατικά του Biosolids Compost η ώθηση της ανάπτυξης νέων φυτεύσεων αλλά και υφιστάμενων δενδρυλλίων ή φυτών και η δυνατότητα ενός υποστρώματος κατάλληλο για κάθε επαγγελματία και ερασιτέχνη.

Για να μάθετε περισσότερα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο, που θα σας οδηγήσει στις αναλυτικές ιδιότητες του προϊόντος, καθώς και τις οδηγίες χρήσης.

BIOFLORA (12lt & 20lt) https://biosolids.gr/proionta/