Νέο υπόστρωμα υδροπονίας GROW BAG

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Grow Bag

Νέο υπόστρωμα υδροπονίας από την Biosolids

Έτοιμος σάκος φύτευσης με τρεις απλές κινήσεις: άνοιγμα-φύτευση-πότισμα

Δύο νέα προϊόντα διέθεσε στην αγορά το τελευταίο διάστημα η εταιρία Biosolids δίνοντας λύση στην οικιακή φύτευση αλλά και στα υποστρώματα υδροπονίας επαγγελματικής χρήσης.

Τα νέα Grow Bags είναι κατάλληλα για φυλλώδη και αναρριχώμενα λαχανικά.

Η εταιρεία Biosolids, σε διαρκή επαφή με την αγορά και τις ανάγκες των πελατών της, μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία του φυτοχώματος BIOFLORA, δημιούργησε δύο νέα προϊόντα, σχεδιασμένα να καλύψουν τις ανάγκες της φύτευσης λαχανικών, τόσο των φυλλωδών όπως μαρούλι, ρόκα ή σπανάκι, όσο και των αναρριχώμενων, όπως είναι οι ντομάτες, οι πιπεριές και οι μελιτζάνες.

Το πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά Biosolids Compost παράγεται χωρίς χημικά και συνδυάζεται με μίξη ελαφρόπετρας, δημιουργώντας τα Grow Bags. Η άκρως εργονομική συσκευασία του, επιτρέπει στον καταναλωτή να φυτέψει απευθείας μέσα σε αυτήν, χωρίς να χρειάζεται μεταφύτευση!

Πρακτικά, το προϊόν αποτελεί έναν “σάκο φύτευσης”, που περιέχει όλα τα φυσικά θρεπτικά συστατικά, συνδυασμένα με τα οφέλη της ελαφρόπετρας, για να προσφέρει ένα ιδανικά εύφορο μείγμα, απευθείας μέσα στην συσκευασία.

Οι νέες αυτές επιλογές της εταιρίας έρχονται να προστεθούν στην ήδη πλούσια γκάμα προϊόντων της, η οποία περιλαμβάνει τα Βiosolids Compost 12,20,50 lt, Biosolids Compost bio 12,20,50 lt, Οrganic Grow 70lt, ΕΥΦΟΡΗ ΓΗ 70lt, Bioflora 12lt & 20lt.

Τα κορυφαίας ποιότητας Grow Bags είναι πλούσια σε ιχνοστοιχεία (σίδηρο, ψευδάργυρο) μακροθρεπτικά στοιχεία(άζωτο, φώσφορο, κάλιο NPK) και οργανική ουσία. Διατίθεται αποκλειστικά σε συσκευασίες των 22lt.

Καθίστανται ως ο ιδανικός κήπος για την φύτευση λαχανικών και άλλων φυτών (καλλωπιστικά, αρωματικά), δημιουργώντας θρεπτικά λαχανικά εύκολα και γρήγορα, σε κάθε είδους σπίτι.

Τα προϊόντα biosolids αποτελούν φυσικό προϊόν αερόβιας αποσύνθεσης οργανικών υλικών, χωρίς προσθήκη χημικών, σύμφωνα με την πολιτική που ακολουθεί η εταιρία για την αειφόρο ανάπτυξη.