Επίσκεψη της Υποψήφιας Δημάρχου Νάουσας κας Ίλιας Ιωσηφίδου στις εγκαταστάσεις της BIOSOLIDS Α.Ε.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της BIOSOLIDS Α.Ε. στο Μαυροβούνι Σκύδρας του Ν. Πέλλης πραγματοποίησε η υποψήφια Δήμαρχος Νάουσας κα. Ίλια Ιωσηφίδου μαζί με ομάδα συνεργατών της.

Ο Υπεύθυνος Παραγωγής Δρ. Παπαγεωργίου Αλέξανδρος και ο Γεωπόνος της εταιρείας  Λούσας Δημήτρης, ανέλυσαν τον τρόπο λειτουργίας της BIOSOLIDS Α.Ε., η οποία αποτελεί αδειοδοτημένο διαχειριστή στερεών οργανικών μη-επικίνδυνων υπολειμμάτων και παράγει με τη φυσική μέθοδο της αερόβιας ζύμωσης(κομποστοποίηση) εδαφοβελτιωτικά προϊόντα πλούσια σε οργανική ουσία και ιχνοστοιχεία, καθιστώντας τα καλλιεργήσιμα εδάφη πιο γόνιμα και βοηθώντας τους καλλιεργητές να ξεπεράσουν το πιο σημαντικό πρόβλημα των ελληνικών εδαφών, τη φτωχή περιεκτικότητα σε οργανική ύλη.

Μέσα από μία γκάμα προϊόντων σε χωρητικότητες συσκευασιών των 12,20,50,70 λίτρων αλλά και σε μεγασάκους του 1, 1,5 και 2 κυβικών μπορεί να καλύψει τις ανάγκες όλων των εδαφών και καλλιεργειών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η κα. Ιωσιφίδου και η ομάδα της επέδειξαν έντονο ενδιαφέρον για την τρέχουσα περιβαλλοντική νομοθεσία για τη διαχείριση των οργανικών αποβλήτων και το πώς θα πρέπει οι ιδιωτικές επιχειρήσεις και οι δημόσιοι και δημοτικοί οργανισμοί, όπως οι Δήμοι και οι Περιφέρειες, να αντιμετωπίσουν το θέμα αυτό, ώστε να είναι σύννομες και να προσφέρουν περιβαλλοντικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους δημότες τους.

 

Δημοσίευση άρθρου: https://eleytheriadhs.blogspot.com/2019/03/blog-post.html