Νέες προτάσεις υγρών λιπασμάτων από την Biosolids: BioRoots και BioBoost

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

BioRoots & BioBoost

Οι νέες προτάσεις υγρών λιπασμάτων από την BioSolids

Η Biosolids S.A. διέθεσε τις τελευταίες ημέρες δύο νέες, πρωτοποριακές λύσεις στον χώρο των υγρών λιπασμάτων, με τις ονομασίες Bioroots & Bioboost 

Τα νέα προϊόντα Bioroots & Bioboost έρχονται για να καλύψουν τις ανάγκες βελτίωσης της γονιμότητας του εδάφους, αυξάνοντας την απόδοση των φυτών, επιδρώντας θετικά στη σχέση αζώτου/άνθρακα, αλλά και βοηθώντας στην αντιμετώπιση φυτικών στρεσογόνων καταστάσεων.

Οι οργανικοί βιοδραστικοί του παράγοντες βοηθούν στην αύξηση των ωφέλιμων βακτηριδίων και ενζύμων του εδάφους και στην καλύτερη πρόσληψη των θρεπτικών συστατικών & ιχνοστοιχείων.

Η Biosolids,  συνεχίζει να συστήνει σύγχρονες και αποτελεσματικές λύσεις,  κατάλληλες για τον επαγγελματία και τον τελικό καταναλωτή, αυτή τη φορά στην υγρή λίπανση, έχοντας διαρκή επαφή με την αγορά και τις ανάγκες των πελατών της.

Οι νέες αυτές επιλογές της εταιρίας έρχονται να προστεθούν στην ήδη πλούσια γκάμα προϊόντων της, η οποία περιλαμβάνει τα Βiosolids Compost 12,20,50 lt, Biosolids Compost bio 12,20,50 lt, Οrganic Grow 70lt, ΕΥΦΟΡΗ ΓΗ 70lt, Bioflora 12lt & 20lt και Grow Bag 22lt.

Το κορυφαίας ποιότητας Bioroots & Bioboost είναι πλούσιο σε χουμικά και φουλβικά οξέα, αμινοξέα, πολυσακχαρίτες βιταμίνες Β1,Β2, νικοτινικό και φολικό οξύ, ενώ διατίθενται σε συσκευασίες των 1lt και 5lt.

Με τα παραπάνω νέα προϊόντα, η Biοsolids αποσκοπεί στην παροχή προσφορών υγρής λίπανσης, που διαθέτουν όλα τα θρεπτικά συστατικά του Biosolids Compost, αλλά και σε συνδυασμό με οφέλη λιπασμάτων νέου τύπου.