Η BIOSOLIDS στην AGRA 2019

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

H BIOSOLIDS S.A. μια ισχυρή εταιρία με παρουσία στον χώρο της οργανικής θρέψης των καλλιεργειών συμμετείχε στην  28η Διεθνή Έκθεση AGRA 2019 που πραγματοποιήθηκε 20-24 Φεβρουαρίου στην Φιλλιπούπολη(Plovdiv) της Βουλγαρίας.

Η Διεθνής Αγροτική Έκθεση AGRA κατατάσσεται μεταξύ των μεγαλύτερων οικονομικών εκδηλώσεων για την αγροτική βιομηχανία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.  Συγκεντρώνει τις πιο δημιουργικές και πιο επιτυχημένες εταιρείες και ινστιτούτα της βιομηχανίας.

Σκοπός της BIOSOLIDS είναι να καλύψει τις ανάγκες της ανερχόμενης αγοράς της Βουλγαρίας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων.

Η προσέλευση επισκεπτών στο περίπτερο της εταιρίας ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η επάρκεια της καλλιέργειας σε οργανική ουσία αποτελεί πλέον τη βασική προϋπόθεση για μια δυνατή απόδοση στη σκέψη κάθε συγχρόνου καλλιεργητή.

Παραγωγοί και γεωπόνοι από διάφορες περιοχές της Βουλγαρίας έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αύξηση απόδοσης των καλλιεργειών με τη χρήση των προϊόντων biosolids καθώς η καινοτομία τους έγκειται στη χρήση φυτικών πρώτων υλών σε συνδυασμό με ωφέλιμους μικροοργανισμούς.

 

Το ενδιαφέρον για τα προϊόντα BIOSOLIDS άνοιξε το δρόμο νέων συνεργασιών για τη Βουλγαρία και άλλες χώρες των Βαλκανίων.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους πελάτες, τους φίλους και τους νέους μας συνεργάτες που βρίσκονται καθημερινά δίπλα μας σε κάθε μας κίνηση!