Η συμμετοχή της BIOSOLIDS στην 28η Agrotica καλλιέργησε συνεργασίες

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

H BIOSOLIDS S.A.  συμμετείχε σταθερά για μία ακόμη φορά στην έκθεση Agrotica.

H εταιρία με ισχυρή παρουσία στον χώρο της οργανικής θρέψης των καλλιεργειών υποδέχθηκε τους επισκέπτες στο stand της στην 28η Agrotica και ενημέρωσε για τα νέα της προϊόντα, όπως το υπόστρωμα υδροπονίας grow bag και στην υγρή λίπανση τα προϊόντα Bioroots , Bioboost και σύστησε στο κοινό τη νέα συνεργασία της με την διεθνούς φήμης εταιρία Italpollina που ηγείται στον χώρο των βιοδιεγερτών και ωφέλιμων μικροοργανισμών.

Η προσέλευση των επισκεπτών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Η επάρκεια της καλλιέργειας σε οργανική ουσία αποτελεί πλέον τη βασική προϋπόθεση για μια δυνατή απόδοση στη σκέψη κάθε συγχρόνου καλλιεργητή.

Βιοκαλλιεργητές αρωματικών φυτών από την Βόρεια Ελλάδα και γεωπόνοι από την Πελοπόννησο έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προϊόντα ωφέλιμων μικροοργανισμών της Biosolids/Italpollina.

Ολόκληρη η φαρμακευτική τεχνολογία πρώτη φορά εστιάζεται στην φυτική καλλιέργεια. Με τους ωφέλιμους μικροοργανισμούς επιτυγχάνεται η καλύτερη και ταχύτερη ανάπτυξη της ρίζας αλλά και άμυνας του φυτού κάτι που τα Click Horto και Aegis Tablet συμπυκνώνουν σε μια ταμπλέτα.

Η Εύφορη Γη αποτελεί πλέον βασικό εργαλείο σε κάθε αγρότη που θέλει δυνατό έδαφος για καλύτερη παραγωγή.

Το ενδιαφέρον για το biosolids compost ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα και άνοιξε το δρόμο συνεργασιών με Λίβανο και Ντουμπάι.

Ευχαριστούμε, όλους τους συνεργάτες, φίλους και πελάτες, που σταθερά εμπλουτίζουμε την οργανική θρέψη των εδαφών!

     

Επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

Άρθρο στην Green Agenda